Vi vil løfte faget
Akademiet Norsk Restaurantskole er en liten skole med kort avstand mellom elever og lærere. Vi tar på alvor at enhver elev er et unikt individ med behov for personlig oppfølging og oppmerksomhet og skolen skal engasjere med en engasjert og erfaren lærerstab fra bransjen som setter eleven i fokus.
Alle elever får personlig oppfølging av kontaktlærer, og får gjennom samtaler drøftet sin egen utvikling på skolen og spørsmål som har med skolen å gjøre.
Internasjonal anerkjennelse
Vi ønsker at restaurant- og matfag blir et førstevalg for ungdommer, og vil spre Norges internasjonalt anerkjente mat- og vinkunnskap til unge som vil satse.
I restaurantbransjen er det jobb til ungdom som satser på faget. Med Akademiet Norsk Restaurantskole vil bransjen ta et ansvar i opplæring av unge.
Norske fagbrev i kokkefag og servitørfag er anerkjente internasjonalt. Vi vil legge grunnlaget for flere dyktige kokker og servitører som kan setter norsk matkunst og reiseliv på kartet.
Andre skoler i Oslo
Akademiet tar mål av seg å være Norges beste og mest fremtidsrettede skole. Vi ser hver enkelt elev, bygger på tillit og ønsker at skolen skal være elevens andre hjem.
Greit å vite
Våre utdanningsprogram
Kokk- og servitørfaget
Ønsker du å arbeide som kokk eller servitør? Da kan dette toårige utdanningsprogrammet passe deg.
Aktuelt
Aldri en kjedelig dag
Tett miljø, utplassering på kjente restauranter og garantert lærlingplass.
Hvorfor velge Akademiet VGS
Hvordan velge utdanning etter videregående
Veien videre
Du kan fortsatt søke skoleplass
Skolekatalogen Akademiet Norsk Restaurantskole
Hos oss er du garantert læreplass
Velkommen til hospitering
Våre elever og lærere
Studentportrett
Sindre Ulrichsen
– Jeg er veldig fornøyd med skolen, lærerne og miljøet på Akademiet Norsk Restaurantskole. Ettersom skolen er ganske liten, blir man godt kjent med alle og alle blir inkludert både faglig og sosialt. Lærerne føles nesten mer som kompiser enn lærere. Da jeg skulle velge videregående, visste jeg egentlig ikke helt hva jeg ville bli, men så fikk familien min meg til å bli interessert i mat. Jeg utrolig fornøyd med valget mitt og angrer ikke et sekund!
Studentportrett
Vilja Walberg Norsæter
– På Akademiet Norsk Restaurantskole har vi mye praktisk læring. Det passer meg mye bedre enn typisk skole med bøker og teori. Vi har samarbeid med Lærlingekompaniet og får treffe flere av landets beste innen matbransjen. Vi er også sikret lærlingplass etter to år på skolen. Drømmen er å bli kokk. Jeg trenger tempo og synes det er morsomt når det skjer litt uforventa greier. På et kjøkken er det full fart og man vet aldri hva som kommer til å skje i neste sekund!